Ydelser & Produkter

Udviklingsforløb

Personlige Sessioner

Du har mulighed for at få én personlig session eller et udviklingsforløb på 3 eller 5 sessioner med mig. Jeg anbefaler altid et forløb frem for en enkelt session, fordi det giver os mulighed for at komme dybere, men for nogle kan én session være lige præcis dét de har brug for.  Uanset, så bestræber mig på at sikre, at du efter en session eller et forløb hos mig, står stærkere, med større klarhed og bevidsthed, og at jeg kan give dig værktøjer med, som du selv kan tage frem og bruge fremadrettet. Jeg ønsker at “klæde dig på”, så du bliver i stand til at bruge din intuition, til at guide dig selv nu og fremover. Du vil få alle de værktøjer jeg finder relevante for dig for, at du kan slippe tvivl, frygt og usikkerhed eller hvad der blokerer dig.

En session og et forløb hos mig ser forskelligt ud, da jeg arbejder intuitivt fra gang til gang og bruger både clairvoyance, intuition og coaching i mine sessioner.

Det vigtigste for mig er, at du går fra mig styrket og løftet med større klarhed og retning.

Alle sessioner foregår per telefon og én session varer 60 min. 

Din investering i en session eller et forløb skal afholdes eller påbegyndes indenfor 3 måneder. 

Hvis du har brug for en gratis afklarende snak, om en session eller et forløb hos mig er det rigtige for dig, så sender du bare en mail til mig på info@maibrittagesen.dk med dit telefonnummer og hvornår du bedst kan træffes, så ringer jeg dig op.

Personlige Sessioner

Tidligere Klienter Siger

Maibritt ramte i den grad plet og gik dybt ind i de issues der er i mit liv lige nu.

De ting hun sagde til mig var virkelig gode ting – hvor nogle af dem var ting, jeg i virkeligheden godt selv vidste, når jeg tænker mig om, mens andre var nye ting, som jeg ikke selv kunne have hentet frem, selv om jeg havde kigget dybt.
Det var noget, jeg havde brug for, der blev sagt til mig, så jeg kunne erkende, at det er sandt.

Maibritt evner clairvoyant at se både de følelsesmæssige problemstillinger, som jeg er parat til at få løst, og de rent praktiske udfordringer jeg står overfor. Samtidig kunne hun give brugbare løsninger, som jeg kan arbejde med.
Jeg er Maibritt meget taknemmelig.

Pernille
Selvstændig

Maibritt gav mig en Claivoyant Business Session, der meget afdækkede præcis den situation og de udfordringer jeg sad med på daværende tidspunkt. Ikke alene kunne Maibritt identificere, hvilke følelsesmæssige udfordringer jeg sad med, hun kunne også identificere ophavet til dem og give råd til, hvad jeg kunne gøre for at få endnu bedre succes både spirituelt, som menneske og som erhvervsdrivende.

Tusind tak Maibritt for din nænsomme, professionelle og kyndige vejledning.

Mine varmeste anbefalinger herfra.

Signe Orlandi
House2succeed

Da jeg kontaktede Maibritt, var det første gang jeg prøvede kræfter med clairvoyance.Jeg havde ingen forventninger til hvad der ville møde mig, men må indrømme, at jeg er forbløffet over, HVOR nøjagtigt Maibritt kunne beskrive mine problematikker. Maibritt fik mig, med sin rolige og professionelle tilgang, til at anskue mine problemer på en helt ny måde, og herigennem skabe den retning, jeg gennem mange år har manglet.

Hvis du søger en ny tilgang til at anskue dit liv på en anden måde, og måske herigennem finde forståelse, mening eller ny retning, kan jeg varmt anbefale Maibritt som coach og clairvoyant.

Allan

Det var grænseoverskridende i starten, at jeg ikke skulle sidde foran Maibritt men, at det foregik pr. telefon. Men meget hurtigt var det helt naturligt og der gik ikke lang tid, før hun ramte plet med sine ord, og tårerne løb ned af kinderne. Tiltrængt – vigtigt – forløsende.

Jeg vidste, hvad de ord, hun formidlede videre til mig, betød og det var SÅ trygt og rart at tale med Maibritt. Maibritt er en kanal for udredning, og jeg havde lyst til at tale med hende igen – har det stadig tit.
Så det kommer til at ske fremadrettet.

Kvinde
Key Account Manager

Personlig session

Engangsbetaling på 1300 kr. ex. moms.

Udviklingsforløb med 3 sessioner

Engangsbetaling på 3300 kr. ex. moms.

Udviklingsforløb med 5 sessioner

Engangsbetaling på 4500 kr. ex. moms.

7 Spirituelle Værktøjer til en Skarp Intuition

Hver dag i 7 dage får du HELT GRATIS et nyt spirituelt værktøj, der skærper din intuition - lige til at implementere.

Tak for din tilmelding!