Ydelser & Produkter

Uddannelse

Intet i dit liv kan forandre sig, hvis ikke du forandrer dig

Al forandring starter hos dig. Dit liv kan ikke forandre sig, hvis ikke du gør. Følger du denne uddannelse, integrerer de praksisser, værktøjer og indsigter jeg lærer dig, så er du allerede i gang med at gøre noget nyt og så VIL dit liv begynde at tage form efter det du drømmer om. Det er uundgåeligt.

Tidligere deltager har sagt, at der kom et tidspunkt, hvor de indså, at de havde ramt et “point of no return”, hvor de ikke længere kunne gå tilbage til at være deres “gamle” jeg. Er du klar til at give slip på dit “gamle” jeg, der er styret af dit ego, der ignorerer din intuition, lever på autopilot, tænker i begrænsninger og træffer valg bygget på frygt. Eller vil du fortsætte med at gøre det, du altid har gjort og blive hvor du er i dit liv i dag?

Dit udbytte

Når du er færdig med uddannelsen, så ved du hvordan

  • vibrationer, energier og Universelle Love fungerer, så du kan navigere bevidst efter det og dermed også manifestere bevidst
  • du har saboteret dig selv ved at lade dig styre af dit ego, og hvordan du skifter perspektiv og lader din sjæl træde frem i lyset
  • din intuition fungerer og du har lært at stole på den, stille spørgsmål, og bruge din intuition som din livsguide
  • din manifestationskraft virker og du forstår, hvordan din tilstand er afgørende i forhold til, at du nu kan manifestere bevidst

Sidegevinsten er indre ro, større harmoni, mere selvtillid og større selvsikkerhed. Du vil opleve et “indre skifte”, der gør, at du “stepper op” på en højere vibration, hvor energien er lettere og mere åben, og hvor din intuition og synkronicitet kan nå dig og samarbejde med dig. Det er et HELT andet sted at komme fra. Det er et skifte fra frygt til tillid.

INTET er tilfældigt. Heller ikke, at du støder ind i denne mulighed. Din intuition arbejder ALTID på at vise dig vej. Måske har du ubevidst bedt om en forandring i dit liv?

Mærk efter, om det er nu dit liv skal til at tage den form du drømmer om. Om det er nu din indre Spirituelle og Personlige Udviklingsrejse begynder…

Hvad kalder på dig?

Intuitions- & Manifestationsuddannelsen

Tidligere Deltagere Siger

“Jeg har været så heldig at deltage på Maibritts uddannelse og jeg må bare sige WAUW! Jeg har aldrig prøvet at været på en uddannelse af denne længde, som samtidig kan prale af at være så gennemgående for os deltagere, dyb af indsigt og viden, og samtidigt så velformuleret og inspirerende leveret.

Uddannelsen er livsforandrende for dem der vil. Jeg vil på det varmeste anbefale uddannelsen til alle der vil “rykke sig” og ikke forstår, hvorfor livet bare ikke er, som de ønsker sig.”

AnnB

“Maibritt har lige præcis den rolige og tillidsvækkende energi, jeg har brug for, for at kunne føle mig tryg og støttet. Hun har det kæreste og blideste væsen, og hendes gennemarbejdede, omfattende og meget dybdegående materiale afspejler hendes store kompetance og enorme viden indenfor det spirituelle felt.

I forbindelse med uddannelsen gik det op for mig, at jeg faktisk var bedre til at mærke mig selv og min intuition, end jeg hidtil havde troet.

Jeg vil helt klart og meget varmt anbefale Maibritts uddannelse til alle, der ønsker at få styrket deres intuition og spirituelle indsigter på en kompetent, kærlig og nærværende måde.”

Johannah

“Når man først går i gang med det her,
kan man ikke mere gå tilbage til før.

Jeg føler, jeg er blevet mere afslappet og tager lidt lettere på dagligdagen
og så ser jeg lysere på tingene og føler, at jeg står stærkere i mig selv.
Jeg føler virkelig, at jeg har fået noget med mig.

Maibritt, det har været en fantastisk rejse.
Det her forløb burde ligge i folkeskolen.”

Dorte

“Jeg kan ikke lade være med både at sidde og smile og føle, at det du taler om, og især din måde at fremlægge de facts på, er skarpt og dybsindigt – så tak for det. Jeg er mere og mere taknemmelig for, at jeg hoppede med ombord her – det er lige præcis det her, jeg har brug for, og du serverer det med så god en struktur, at jeg føler en masse brikker falder på plads indeni, og det har jeg vel nok savnet.”

Ann

Betaling i 5 mdl rater á 3150 kr. ex. moms for hele uddannelsen

Engangsbetaling på 14500 kr. ex. moms for hele uddannelsen.

Spar 1250 ex. moms

Indhold og Opbygning

Uddannelsen er opbygget som et transformerende 5-måneders online udviklingsforløb for dig, der ønsker at forstå dig selv, den spirituelle verden, de Universelle Love og hvordan du samspiller med det. Indholdet i uddannelsen guider dig til at lave et indre skifte, der gør, at du kan træde ind i dit autentiske jeg og leve mere harmonisk i overensstemmelse med din sjæl og dit hjerte.

På uddannelsen får du seriøs, dybdegående og indsigtsfuld læring om intuition og manifestation,​ og helt afgørende viden, der flytter dit perspektiv fra at føle, at du skal reagere og håndtere livet til at forstå, at du er medskaber af dit liv og har muligheden for at leve i flow. Du lærer en meget vigtig energicyklus at kende – intuitions- og skabelsescyklussen – så du kan genkende dit flow og begynde at følge det i stedet for at blokere det.

Vi går dybt ind i et indre arbejde med dine begrænsende overbevisninger om dig selv og hvad du tror er i stand til, med det ene formål, at du bliver løftet til et nyt niveau, en højere bevidsthed, der er på en højere frekvens, hvorfra du står stærkt i dit eget lys.

Vi udvikler og træner din intuition, og bruger denne adgang til din dybe, indre og højere visdom til at guide dig i det indre skifte, du kommer til at lave på denne rejse. Du lærer at forstå og genkende din intuition og opdager, hvordan den allerede har talt til dig og hvordan du kan følge den fremover.

I sidste del af uddannelsen lærer du, blandt andet, at forstå den Universelle Lov “Loven om tiltrækning” og hvordan du bruger den bevidst i dit liv. Vi arbejder med dine vibrationer og forståelsen af, hvad du sender ud, fordi det er dét, der afgør, hvad du modtager.

Uddannelsen er spækket med værktøjer og øvelser, der skaber indsigter og giver dig træning i at bruge din intuitions- og manifestationskraft. Du vil opleve et positivt energiskifte, der løfter dine vibrationer til et højere niveau, hvorfra din intuition kan guide dig, så du kan manifestere det du drømmer om.

Praktisk info

Varighed:
5 måneder (20 uger) fordelt på 5 online moduler bestående af i alt 47 lektioner.

Materiale og form:
Lyd- og pdf filer samt 4 Q&A liveopkald

Andet:
Adgang til lukket eksklusiv facebook gruppe

Underviser:
Maibritt Agesen

Adgang til uddannelsens materiale:
Ved uddannelsens start (se dato for næste holdstart her på siden) får du adgang til modul 1 del 1. og herefter får du adgang til de øvrige dele med 14 dages mellemrum.

Når du har afsluttet dit uddannelsesforløb har du fortsat fuld adgang til uddannelsesmaterialet.

De 5 moduler

Modul 1

Forstå Universet – Forstå dig selv.

Du lærer om den universelle energi af frekvens og vibration, så du forstår, hvordan alt hænger sammen og alt er energi. Vi arbejder dybt med din selvforståelse og dit selvbillede, så du kan begynde at tage valg fra hjertet og sjælen i stedet for at lade dit ego og dine begrænsende tanker om dig selv styre dit liv. Du begynder at gå fra autopilot til højere bevidsthed og får indsigt i, hvor du er på din spirituelle rejse og hvad der venter dig forude.

Adgang til materiale
Del 1: Den 1. september 2020
Del 2: Den 15. september 2020
Del 3: Den 29. september 2020

Modul 2

Væk din intuition

Du lærer, hvilken betydning det har for os, at vi er gået fra industrialderen til informationsalderen, og er nu er trådt ind i intuitionsalderen. Du får de 4 essentielle trin til at aktiverer din intuition og vi vækker din bevidsthed yderligere, så du opdager, hvordan din intuition allerede har talt til dig. Vi arbejder med de ubalancer der er i dit liv, og du lærer, hvordan en ubalance altid er en invitation fra din intuition til dig om at vokse og skabe balance igen.

Adgang til materiale
Del 1: Den 13. oktober 2020
Del 2: Den 27. oktober 2020

 

Modul 3

Følg din intuition og dit flow

Du får en forståelse for, hvordan din intuition arbejder og hvor vigtigt det er at sige “ja”, være spontan og fleksibel, fordi det er din sjæls essens. Du lærer at stole på, og følge, din intuition, så du får mere flow i dit liv. Du vil mærke, hvordan dit hoved og din intuition har to meget forskellige vibrationer. Jeg gennemgår skabelses-cyklussen, som er fuldstændig afgørende at forstå, for ikke at slide dig selv op, blokere for flow og føle dig fastlåst. Du står nu i dit lys.

Adgang til materiale
Del 1: Den 10. november 2020
Del 2: Den 24. november 2020

Modul 4

Loven om tiltrækning

Du lærer, hvordan Loven om tiltrækning virker og du får de 3 trin til manifestation. Du lærer at slippe kontrollen, åbne op for tillid og flyde med strømmen i stedet for at arbejde imod. Vi arbejder med dine vibrationer, så du går fra ubevidst til bevidst manifestering. Du lærer, hvor højt forskellige følelser vibrerer og hvordan du altid kan hæve din vibration. Du lærer, hvordan du forener dig med Kilden af energi, så du kan tiltrække det du ønsker.

Adgang til materiale
Del 1: Den 8. december 2020
Del 2: Den 22. december 2020

Modul 5

Brug din manifestationskraft og følg dit flow

Du lærer om dine tanker og vibrationers kraft, hvordan du holder fast i dit vibrationsniveau, og forbliver i balance, på trods af livets udfordringer og andre menneskers lavere vibrationer. Du lærer at bruge nogle stærke manifestations-værktøjer, og forstærker din tro på dig selv og det du ønsker at skabe. Nu forenes din intuition og din manifestationskraft med dit flow. Du står nu stærkt i dit lys og mærker, at du ER skaber af dit liv.

Adgang til materiale
Del 1: Den 5. januar 2020
Del 2: Den 19. januar 2020

Mellem hvert modul

Liveopkald med Q&A

Jeg “samler op” og I får mulighed for at stille spørgsmål til materialet. Jo mere du byder ind med og deler, des mere kan I drage nytte af hinandens udvikling og spørgsmål, og des nemmere kan jeg hjælpe. Kan du ikke være med live, gør det ikke noget, da alle får tilsendt en optagelse af liveopkaldet.

Datoer for liveopkald frigives ved uddannelsesstart

Afholdes 2 gange

om året

NÆSTE HOLDSTART:

1. Sept. 2020

Tilmeld dig nu

Intuitions- & Manifestations
Uddannelsen

Betaling i 5 mdl rater á 3150 kr. ex. moms for hele uddannelsen

Intuitions- & Manifestations
Uddannnelsen

Engangsbetaling på 14500 kr. ex. moms for hele uddannelsen.

Spar 1250 ex. moms

7 Spirituelle Værktøjer til en Skarp Intuition

Hver dag i 7 dage får du HELT GRATIS et nyt spirituelt værktøj, der skærper din intuition - lige til at implementere.

Tak for din tilmelding!