Maibritt Agesen

Mød mig

Mød mig

Jeg fik for alvor øjnene op for min egen sansestyrke og spiritualitet i 2001, hvor jeg året efter blev certificeret Spirituel Vejleder og Clairvoyant. Jeg havde på det tidspunkt i mit liv svært ved at stå ved min spiritualitet. I årene efter stiftede jeg familie og “glemte” den spirituelle side, jeg netop havde fået kontakt til. Paradokssalt nok søgte jeg de næste år efter at finde min “rette hylde”, og følte ikke en ægte glæde eller passion for mit arbejde de efterfølgende år. Der manglede noget… og jeg levede et liv, som mange andre, i et hamsterhjul, mellemtilfreds, og styret af mine begrænsende tanker om mig selv.

Min søgen efter at finde svar, og finde min “rette hylde”, blev min udviklingsrejse og for enden af den, lå den største gave. Genforeningen med mig selv, min spiritualitet og min “rette hylde”. På min udviklingsrejse har jeg taget flere uddannelser og kurser inden for NLP Practitioner, Life- & Business Coach, Master Coach, Mindfulness Instruktør, healing og overbyggende uddannelser i intuition, clairvoyance og energi arbejde. Min rejse ender selvfølgelig ikke her. Jeg elsker at udfordre mig selv og udvikle mig, så derfor deltager jeg stadigt løbende i kurser og overbyggende uddannelser, især fra USA.

De sidste 10 år har jeg arbejdet med Spirituel og Personlig Udvikling og det er fortsat min største passion og samtidig min egen kontinuerlige og spændende spirituelle udviklingsrejse.

Det tror jeg på

Jeg oplever en stigende interesse for det spirituelle, hvor intuition er et af vores stærkeste værktøjer. Kollektivt set er vi, mere end nogensinde før, klar til at bevæge os fra 3. dimension til 4. og 5. dimension som er en åbning for at sanse de ikke-fysiske energier, som vi alle er en del af. I takt med at vi, planeten og hele Universet bevæger sig hurtigere og hurtigere bliver gennemtrængeligheden mellem den menneskelige bevidsthed og en højere bevidsthed åbnet.

Det betyder, at flere oplever en spirituel opvågning og sensitivitet for at fornemme energier i sig selv, hos andre og fra Universet. Jo bedre vi forstår denne udvikling, des bedre kan vi tage vare på os selv, vores medmennesker og vores planet. Tidens enorme stress-kolaps er et direkte spejl på, at vi er kommet for langt væk fra vores hjerte og sjæl. At der er skabt afstand mellem hoved og krop.

Vi har i høj grad brug for at vende tilbage til vores spirituelle rødder, møde os selv med selvkærlighed og følge det vi har glemt at mærke efter – nemlig vores sjæls stemme, vores intuition, som altid står sammen med vores hjerte.

“Når jeg arbejder, kombinerer jeg min faglige viden med mine spirituelle kompetencer og coaching værktøjer.

Mit største formål er, at bidrage til at skabe den forandring og transformation, der altid er potentiale for.”

Sommerfuglen

Jeg har valgt sommerfuglen som mit logo fordi, den så smukt symboliserer transformation. Når sommerfuglen kommer, er en ny begyndelse nær. Sommerfuglen minder os om, at det er tid til at slå vingerne ud, flyve og kigge efter forandringer. Det kan være en ny fase vi inviteres til at træde ind i enten på det menneskelige plan eller på det spirituelle niveau.

 

Kontakt mig

9 + 15 =

7 Spirituelle Værktøjer til en Skarp Intuition

Hver dag i 7 dage får du HELT GRATIS et nyt spirituelt værktøj, der skærper din intuition - lige til at implementere.

Tak for din tilmelding!